Kunstbus

Een avond gezellig uit, samen in de bus naar het theater, voor 65-plussers die houden van cabaret, toneel, muziek, zang of dans.
De ‘Kunstbus’ van de Culturele Raad Wierden maakt dit mogelijk! We bezoeken voorstellingen in het Parkgebouw te Rijssen en hebben opstapplaatsen in zowel Wierden als Enter. Ook als u niet zo goed ter been bent, kunt u heel goed aan deze avonden deelnemen.
Indien u eerder mee bent geweest, krijgt u het programma thuis toegestuurd.
Daarnaast organiseert de ‘Werkgroep Kunstbus’ van de Culturele Raad Wierden zo mogelijk jaarlijks, in het voorjaar, een volledig verzorgde culturele dagtocht voor de doelgroep 65-plussers.


Theatershow The King

Theatershow The King

20 april 2024 20:00
The King – met o.m. Erwin Nyhoff Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley!Met een 10-koppige superband inclusief blazers, backingvocals en zanger/gitarist Erwin Nyhoff in de rol van The King. Elvis nam meer dan 700 songs op met als hoogtepunten o.m. Always on My Mind, Are You Lonesome Tonight, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love MeTender en nog veel meer. In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!)voorbij.Erwin Nyhoff is rasmuzikant en staat al vele jaren op de Nederlandse podia. Een perfecte combinatie

Lees verder...
Dagtocht kunstbus richting Hattem en Urk

Dagtocht kunstbus richting Hattem en Urk

17 mei 2024 9:00
Net als afgelopen jaar in mei zijn wij erin geslaagd een mooi en betaalbaar reisje voor u samen te stellen voor 2024.Graag nemen wij u mee richting Hattem en Urk.

Lees verder...
Symfonia Jong Twente

Symfonia Jong Twente

28 juni 2024 9:00
Symfonia Jong Twente speelt op hoog niveau symfonisch werk, opera-, ballet- en filmmuziek van bekende en minder bekende componisten op de grotere podia van de regio en tijdens concertreizen in het buitenland. Het doel is om in een gezellige sfeer samen muziek te maken en daarbij te streven naar een hoog muzikaal niveau. Symfonia heeft deelgenomen aan festivals en concoursen, en concerten gegeven in heel Europa: van Kopenhagen totValencia en Florence, van Krakau, Praag en Wenen tot Rotterdam en Londen. Het meest recente grote succes was het winnen van het Summa Cum Laude Concours in Wenen met een optreden in de Gouden Zaal van de wereldberoemde Wiener Musikverein. Tweemaal per jaar studeert het orkest een nieuw repertoire in, steeds gevolgd door een korte concertserie. Dit keer hebben we gekozen voor een Zomerconcert. Het programma wordt t.z.t. bekend, maar dat het een mooie avond wordt, is zeker.

Lees verder...

 

 

Datum Evenement

2024

10 februari 2024
Nathalie Baartman

2023

7 oktober 2023 Voorstelling “Kot bie ‘t hoes” van “Tweeduuster”
12 mei 2023 Dagtocht Kunstbus Drenthe
20 april 2023 Daniël Lohues: Nieuwe Voorstelling

2022

10 december 2022 Kunstbus: Rhythm of the Dance

2020

25 januari 2020 Gerard Cox: De grote, grijze belofte

2019

16 november 2019 HRFSTWND
5 oktober 2019 30 jaar Dana Winner
5 april 2019 Ernst Daniël en Coosje Smid
7 maart 2019 Op Hoop van Zegen