Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden en huisregels Culturele Raad Wierden

 

Naam: Stiching Culturele Raad Wierden (CRW)
Email algemeen: info@cultureleraadwierden.nl
Website: www.cultureleraadwierden.nl
Adres: Schepel 6, 7641JG Wierden
KVKnr: 41029936
BTWnr: NL00831159B01
iBANnr: NL39RABO0317455230

 

BOEKEN

Online boeking
Toegangsbewijzen voor alle voorstellingen kunnen gereserveerd worden via  www.cultureleraadwierden.nl.
Uw boeking is pas definitief wanneer de betaling is verwerkt. Deze boeking vervalt op het moment dat u de betaling niet afrondt.


Uw plaatsen

U koopt toegangsbewijzen zonder specifieke plek. Voorafgaand aan de voorstelling kan een medewerker u een plek in de zaal toewijzen.

Uitverkocht? Dan op de wachtlijst!
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we u op de wachtlijst zetten. Als er kaarten beschikbaar komen, informeren wij u telefonisch tot en met de dag van de voorstelling tot 18.00 uur.

Laatste kans bij een uitverkochte voorstelling
De laatste kans op een toegangskaart bestaat vanaf een half uur vóór aanvang van de voorstelling. Mogelijk beschikbaar gekomen toegangskaarten worden dan aan de kassa verkocht.

Rolstoelgebruikers
Voor rolstoelgebruikers is er plaats, mits tijdig gereserveerd. Geeft u dit eveneens direct aan bij uw bestelling. Rolstoelplaatsen kunnen niet via de website worden gereserveerd. Dit kan alleen telefonisch.Toegang tot de zaal met een scootmobiel of kinderwagen is niet toegestaan.

 

 

BETALEN

iDEAL
Bestelde tickets krijgt u na betaling via iDEAL via de mail toegestuurd. U dient deze tickets mee te nemen naar de voorstelling of beschikbaar te hebben op uw mobiele telefoon, zodat deze gecontroleerd/gescand kunnen worden. Zonder geldige tickets heeft u geen toegang tot de voorstelling.

Contante betaling of pin
U kunt uw kaarten kopen aan de kassa tegen contante of pinbetaling. Bij contante betaling verzoeken wij u met gepast geld te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen verzoeken wij u zoveel mogelijk met pin te betalen. 

Cadeaubonnen
Wij accepteren geen cadeaubonnen.

Kortingen
Groepskorting
Groepskorting is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Alleen in overleg en alleen met toestemming van de artiest.

Kinderkorting
Bij bepaalde voorstellingen wordt een aparte prijs gehanteerd voor kinderen en jongeren. De leeftijden waarvoor de korting geldt staan vermeld.

Verhinderd?
Wanneer u minder dan twee dagen voor aanvang van de voorstelling verhinderd bent, zullen wij in het geval van een uitverkochte voorstelling proberen de kaarten door te verkopen. In alle andere gevallen blijven de kaarten eigendom van de kaarthouder. Indien een voorstelling al heeft plaatsgevonden, worden er geen kaarten teruggenomen.


HUISREGELS

Tickets
U dient geldige tickets te kunnen tonen. Deze worden bij binnenkomst gescand. Het scannen  kan vanaf papier of vanaf de smartphone. Bij vertoning op de smartphone verzoeken wij u om de helderheid van uw scherm te maximaliseren en de code te vergroten.

Apparatuur
Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling zelf foto-, film-, video- of geluidsopnames te maken, zonder uitdrukkelijke toestemming van de CRW en/of de artiest.. Het gebruik van flitsapparatuur wordt als zeer hinderlijk ervaren en is te allen tijde verboden. Mobiele telefoons, tablets en andere apparatuur dienen uit te staan tijdens de voorstelling.

Gebruik van opnames
Foto’s, video’s en geluidopnamen die gemaakt worden tijdens optredens en voorstellingen kunnen gebruikt worden als promotiemateriaal van de CRW. Mocht u hier bezwaren tegen hebben dan kunt u dit kenbaar maken via info@cultureleraadwierden.nl.

(Electronisch) Roken
Er mag in het gehele gebouw niet worden gerookt.

Consumpties
Consumpties zijn verkrijgbaar aan de bar. Wij verzoeken u uw kopjes en glazen bij het verlaten van de zaal terug te brengen naar de bar.

Aansprakelijkheid
De CRW is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden verlies of schade, die is ontstaan ten gevolge van overmacht aan de zijde van de CRW.

Alle informatie, prijzen en data zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of drukfouten. Wanneer u een reservering bij ons maakt, gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.