Culturele Raad Wierden

De Culturele Raad Wierden is een door de gemeente gesubsidieerde Stichting, die als doel heeft de inwoners van gemeente Wierden (van alle leeftijden) met verschillende vormen van cultuur kennis te laten maken.

Uitgebreide informatie over de Culturele Raad Wierden vindt u op de pagina “Contact“. Op de pagina “Jaarprogramma” krijgt u een overzicht van de voorstellingen die vastgelegd zijn. Nadere bijzonderheden over de voorstellingen vindt u op de rubriekpagina’s. De pagina “Archief” geeft een overzicht van eerdere optredens en voorstellingen.

 

  

De eerstvolgende evenementen

Theatershow The King
  Kunstbus

Theatershow The King

20 april 2024 20:00
The King – met o.m. Erwin Nyhoff Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley!Met een 10-koppige superband inclusief blazers, backingvocals en zanger/gitarist Erwin Nyhoff in de rol van The King. Elvis nam meer dan 700 songs op met als hoogtepunten o.m. Always on My Mind, Are You Lonesome Tonight, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love MeTender en nog veel meer. In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!)voorbij.Erwin Nyhoff is rasmuzikant en staat al vele jaren op de Nederlandse podia. Een perfecte combinatie

Lees verder...
Dagtocht kunstbus richting Hattem en Urk
  Kunstbus

Dagtocht kunstbus richting Hattem en Urk

17 mei 2024 9:00
Net als afgelopen jaar in mei zijn wij erin geslaagd een mooi en betaalbaar reisje voor u samen te stellen voor 2024.Graag nemen wij u mee richting Hattem en Urk.

Lees verder...
Maarten van Rossem
  Cultureel Café

Maarten van Rossem

30 mei 2024 20:00
De bekende Nederlandse historicus, amerikanist, presentator, schrijver en emeritus-hoogleraar Maarten van Rossem houdt een voordracht voor de Culturele Raad Wierden i.s.m. de Historische Kring Wederden. Van Rossem is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten maar houdt ook regelmatig lezingen over een op dat moment actueel maatschappelijk thema.

Lees verder...
Kiek'n op 'n Esch
  Hoge Hexel

Kiek'n op 'n Esch

22 juni 2024 11:00
Hoge Hexel pakt uit! Kunst, muziek en cultuur krijgen op acht locaties een podium, waarbij je vooral visueel, auditief, culinair en sportief geprikkeld wordt. Verwonder je, laat je verrassen of laat je fantasie de vrije loop op verschillende routes waar kunst, cultuur en natuur, heden en verleden samenkomen in het glooiende landschap van Hoge Hexel.

Lees verder...

Bekijk ons volledige programma in ons jaarprogramma.

 

 

Reageren

Wilt u reageren, commentaar geven of nadere informatie, stuur dan een mail naar info@cultureleraadwierden.nl

Het postadres van de Culturele Raad is:
Schepel 4
7641 JG Wierden