Kunstbus

 

IconKunstbus

20 april 2023

Daniël Lohues

Plaats:
Parkgebouw Rijssen.

Opstappen:
Vertrektijd  bus:
-18:40 uur bij het Anker, Wierden.-19:00 uur  Dorpsstraat 64, Enter.

Entree:
€ 31,00
Incl. vervoer, 1x koffie en drankje na afloop.

Daniël Lohues trekt in het voorjaar van 2023 met een nieuwe voorstelling weer langs de vaderlandse theaters. Hij brengt nieuwe songs, lievelingsnummers uit de succesvolle Allennig-serie en van de prachtige platen daarvoor en daarna. Hij begeleidt zichzelf op de vleugel of op de gitaar, of op een banjo of een mandoline. Je weet het maar nooit.

Al meer dan vijftien jaar trekt hij als een hedendaagse troubadour door het land met zijn unieke verhalen en tijdloze liederen. De schare liefhebbers wordt elk jaar groter. Vol muzikaliteit en humor kijkt hij verder dan zijn neus lang is, op zoek naar zichzelf. Laat u een avond meenemen in de bijzondere wereld van Daniël Lohues!

Daniël Lohues Opgeven bij:

  • Gezina Völkers, tel. 0546- 571864
  • Marja Wolters, tel. 0546-572267
  • Erna Schasfoort, tel. 0546-579178
  • Johan Jannink, tel. 0546-573888
  • Of via de mail: kunstbus.crwe@gmail.com

 

IconKunstbus

7 oktober 2023

Tweeduuster

Plaats:
Parkgebouw Rijssen.

Opstappen:
Vertrektijd  bus:
-18:40 uur bij het Anker, Wierden.-19:00 uur  Dorpsstraat 64, Enter.

Entree:
€ 28,00
Incl. vervoer, 1x koffie en drankje na afloop.

Tweeduuster met “Kot bie ‘t hoes”.

(Deze voorstelling kon in maart helaas niet doorgaan vanwege ziekte en staat nu opnieuw ingepland).

Een van de grote gevolgen van de pandemie was dat vakanties naar het zonnige zuiden, verre reizen en trektochten er niet in zaten. Vrijwel iedereen ging op vakantie in eigen land, kortom “Kot bie ‘t hoes”. En dat is velen goed bevallen. Daarom koos Tweeduuster  “Kot bie ‘t hoes” als naam voor hun nieuwe show. Waarom zou je het ver zoeken, als het kot bie hoes voor het oprapen ligt?

Ook in deze nieuwe show is het lachen, lachen, lachen en huuln. Lachen om de prachtige hedendaagse verhalen over het leven en anekdotes voorzien van de nodige humor van rasverteller Jan Riesewijk. En huuln om de mooie gevoelige leedkes van Tweeduuster. Leedkes uit eigen pen en een dialect klassiekers uit het Nedersaksisch, alles in een mix van herkenning en beleving. Kortom, laat u meenemen op een reis door onze eigen streek in de moodersproke, met als reisleider Jan Riesewijk.

Tweeduuster Opgeven bij: