Kindertheater

IconKindervoorst

28 april 2022

Kindervoorstelling: De Tijdmachine

Plaats:
De Talenter
Margrietlaan 1, Enter
.
Aanvang:
14.00 uur,
(duur ca. 55 minuten)
.
Entree:
€ 3,50 p.p.
Voorverkoop kaarten, vanaf twee weken voor de voorstelling bij Primera Enter en Reterink  Wierden
De Culturele Raad Wierden heeft een prachtige kindervoorstelling georganiseerd: De Tijdmachine, gespeeld door Dolf Moed met muziek van Tom Meulman.

Deze familie voorstelling is geschikt voor kinderen van de basisschool.

Korte inhoud:
Dolf gaat in een reusachtige tijdmachine op reis door de tijd. Maar hoe zet je de machine aan? Als Dolf erin zit, blijken de knoppen aan de buitenkant te zitten! Kinderen schieten Dolf te hulp. Ze zingen het durflied en zetten de machine aan. Op zijn eerste reis naar de Middeleeuwen ontmoet hij ridders en bezoekt hij een reusachtig kasteel. Dolf vertelt over zijn avonturen en laat de kinderen zelfs proeven van een middeleeuwse pannenkoek. Met hulp van de kinderen vertrekt Dolf naar het land van Aladin. In een sprookjesachtige wereld ontdekt hij de waarheid. Maar nu nog het geluk!

tijdmachine-show Dolf Moed bedenkt, schrijft, bouwt en speelt al zijn theatervoorstellingen en straattheater zelf.  Dolf is artiest in hart en nieren.

De kracht van de voorstellingen van Dolf komt voort uit de interactie tussen hem en zijn publiek. Dolf weet zijn kijkers mee te slepen in zijn fantastische verhalen. Hij nodigt ze zelfs uit mee te spelen. Hierdoor krijgt ieder publiek zijn eigen unieke voorstelling. Iedere productie gaat gepaard met schitterende decors en muziek.