Cabaret

 


10 november 2022

Cabaretvoorstelling Piepschuim

                       

Plaats:
Ontmoetingscentrum,
Spoorstraat 7,
Wierden
.
Aanvang:
20:00 uur
.
Entree:
€10,00

Voorverkoop kaarten bij Primera in Enter en Reterink in Wierden

De Culturele Raad heeft de muzikale cabaretgroep Piepschuim, na hun succesvolle optreden in de derde editie van winkelcabaretfestival “Weird”, uitgenodigd voor een solo voorstelling. Zij zullen hun nieuwste voorstelling “Buiten de Lijntjes” spelen.

Cor Burger en Robbert Koekoek duiken met hun nieuwste voorstelling ‘Buiten de Lijntjes’ in de problematiek rondom de klimaatverandering. Ze verpakken deze nogal zware boodschap in het lichtste materiaal denkbaar: piepschuim!

Het wordt gevaarlijk warm op aarde, dus het duurt niet lang meer tot we er aan gaan met zijn allen. Wat nu? Piepschuim brengt keiharde feiten, troostende liedjes, een flinke bak humor en misschien zelfs wel een beetje hoop.

‘Buiten de Lijntjes’ is gemaakt i.s.m. klimaatwetenschappers, dwarsdenkers en journalisten. Cor en Robbert werken zelf zoveel mogelijk klimaatneutraal. Zo is de kleding gedoneerd door Pieter Derks en Theo Maassen en het decor was van Hans Sibbel.

Ga mee met Piepschuim op een hoopvolle, muzikale reis naar een betere toekomst!

 

 

 

De mannen van Piepschuim, Cor Burger en Robbert Koekoek, zijn muzikaal enorm getalenteerd; een heel scala aan instrumenten komt voorbij.
Cor Burger op toetsen, gitaren en zang / Robbert Koekoek op sax, klarinet, bas, percussie en fysiek spel.

 

Plaats:          Centrum Wierden

Aanvang:      19.30 uur

Entree:
€ 25,00 voor 4 verschillende voorstellingen.

Het winkelcabaretfestival WEIRD vond plaats op 31 augustus 2019.